Velkommen til Streetplay.dk                             

 

 

Streetplay satser på høj kundeservice i form af

1. Hurtig levering

2. Kvalitets produkter

3. Kendskab til alle produkter i shoppen

4. Konkurrence dygtige priser

5. Ærlig kundeservice  

 

Hos Streetplay.dk kan du købe basketball udstyr, fodboldmål, skateramper, løbehjul og meget andet godt udstyr til private, skoler, klubber samt virksomheder. Bare indenfor basketbolde har vi Danmarks største udvalg.
Tag en rundtur i webshoppen og lad dig friste til et godt køb til den helt rigtige pris og så kan du handle lige når det passer dig og få leveret direkte til døren.


Sikker webhandel hos Streetplay.dk
Vi er godkendt af E-handelsfonden med e-mærket fordi vi ønsker at vise alle vores kunder, at Streetplay.dk drives indenfor de lovgivningsmæssige rammer, og vi er en 100% sikker webbutik, hvor kunderne kan være trygge ved at handle.


Hvis du har spørgsmål til vores hjemmeside, eller andre ting du tror vi kunne være behjælpelige med, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 28962909 eller på mail: mail@streetplay.dk Her finder du os.

Kontor/ kundeservice:

Streetplay.dk
Industrigrenen 21
2635 Ishøj
Tlf: 28962909
Mail:
mail@streetplay.dk
 

Åbningstider for kontor-kundeservice 

Mandag 9.00-14.00
Tirsdag  9.00-14.00
Onsdag 9.00-14.00
Torsdag 9.00-14.00
Fredag   9.00-14.00

Lager/ afhentningsadresse:

Streetplay.dk
Industrigrenen 21
2635 Ishøj
Danmark

Mellem kl. 10.00 - 14.00

Billede af Streetplay.dk's lager Billede af Streetplay.dk's lager
 

 
Alle kan købe hos Streetplay.dk
Vi har specialiseret os i salg til private, virksomheder, skoler, fritidsklubber, børnehaver, sportsklubber, samt basketball klubber i hele Danmark og Sverige. Alle er velkommen til at handle hos Streetplay.dk

Nem afhentning
Ønsker du at spare penge på fragten, har du nu mulighed for at afhente din bestilling hos Streetplay.dk. Når vi har modtaget din bestilling i webshoppen, kontakter vi dig for aftale omkring afhentning.

Fuld returret og fortrydelsesret også efter 14 dage:
Vi sælger kun kvalitets sportsudstyr som vi kan stå inde for. Derfor er vi heller ikke bange for at give dig fuld og ubegrænset returret. Du kan returnere købte varer i ubegrænset tid efter købet, så længe varen leveres tilbage ubrugt og i original emballage - Det kalder vi god service.