JULEN 2017

Bestil trykt dine julegaver online hos os. Vi giver dig nemmelig fuld fortrydelses og returret på alle købte produkter i hele 2018, bare varen leveres tilbage i ubrugt og samme stand som ved købet. Det kalder vi knald god service. 


 

Gratis levering:

Vi tilbyder GRATIS levering på hele dit køb, når du køber for mere end 500 kr.


Levering:

Købte varer vil under normale omstændigheder blive leveret indenfor 1-3 arbejdsdage i hele Danmark med GLS og Post Danmark.  Såfremt du ikke er hjemme i normal arbejdstid, har du mulighed for ved bestillingen at vælge en anden leveringsadresse (f.eks. din arbejdsplads), hvor du har mulighed for at modtage pakken. Du har også mulighed for at skrive hvor varen må stilles ved din bopæl, hvis der ikke er nogen hjemme på adressen ved leveringen. Dette sker dog på eget ansvar. Såfrem dette ikke udfyldes/oplyses vil pakken blive leveret til GLS pakkeshop i dit område. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf 28962909 eller mail@streetplay.dk om forventet leveringstid på din bestilling.


Nem afhentning:

Det er også muligt at afhente sin bestilling hos Streetplay. Når vi har modtaget dit køb i webshoppen og bestillingen er klar til afhentning, vil du blive kontaktet af vores kundeservice omkring afhentning på vores lager i Ishøj.

Afhentningsadresse:

Streetplay.dk
Industrigrenen 21
2635 Ishøj
Danmark

Mellem kl. 10.00-14.00 mandag til fredag.